banner

Elokuvajulisteet

Elokuvajulisteet ovat ihan aina muodissa

Leffajulisteet ovat erinomainen tapa tuoda lempielokuvasi ja näyttelijäsi näkyväksi osaksi arkipäivää! Elokuvamaailma on pullollaan erilaisia tyylejä, näyttelijöitä ja kaikkien tuntemiksi nousseita klassikoita. Täältä löytyvät elokuvajulisteet moneen eri tilanteeseen ja moneen eri makuun. On julisteita naisnäyttelijöistä, julisteita miesnäyttelijöistä, mustavalkoisia elokuvajulisteita ja julisteita elokuvaklassikoista – näin muutamia mainitakseni. Elokuvajuliste on oiva lahja, sisustuselementti, keräilyesine ja tapa osoittaa mitä elokuvia fanitat.

Oletko Star Wars –fani? Täällä on juliste sinulle! Ovatko menneiden vuosikymmenten kauniit naisnäyttelijät enemmän sinun mieleesi? Täältä löydät julisteet Marilyn Monroesta Audrey Hepburniin. Haluatko kotiisi mustavalkoisen elokuvajulisteen lempikohtauksestasi? Etsi ja löydä se täältä!

Elokuvamaailman mestariteosten parhaat kohtaukset ja mieleenpainuvat pressikuvat ovat saatavillasi leffajulisteina täällä. Jännittävät trilleri- ja kauhuelokuvajulisteet, riemukkaat musikaalijulisteet, julisteet hollywoodin kulta-ajan elokuvista, dokumenttijulisteet ja animaatiojulisteet, ovat kaikki koottu samaan julisteiden verkkokauppaan. Valitse lempielokuvasi, lempinäyttelijäsi tai lempikohtauksesi ja laita se esille omalle seinällesi!

Leffajulisteet ovat Allpostersin suurimpia osastoja ja tarjonta on sen mukaista. Paitsi että löydät osastolta todennäköisesti lähes kaikkien Amerikassa tehtyjen elokuvien julisteet, voit tehdä löytöjä myös ulkomaisista leffajulisteista. Saitilla on omat osastonsa ainakin ranskan-, saksan-, italian-, japanin-, venäjän- ja espanjankielisille elokuville. Lisäksi hakemisto on järjettömän kattava ja voit selata elokuvajulisteita mm. genren, julkaisuajan, näyttelijän ja ohjaajan mukaan. Hyvin edustettuna ovat myös uutuuselokuvien julisteet. Ne on jaettu vielä Nyt esitettäviin ja Pian tuleviin. Suomalaiset saavat uutuusleffojen julisteita jo ennenkuin elokuvat ovat edes Suomessa.

Elokuvien katselussa toimivat ja laadukkaat laitteet ovat yllättävän tärkeitä. Kunnollinen valkokangas on jo hyvä alku ja siihen kun lisää pätevän projektorin vahvistimineen ja kaiuttimineen, alkaa nautinto jo tuntua aidolta.

Jos olet muuten suuri elokuvien, leffamokien, nippelitiedon tai äänitiedostojen ystävä, suosittelen, että käyt tsekkaamassa Johns.com-saitin: ilmaisia elokuvia. Jos taas olet elokuvien suurkuluttaja ja sinulla on jo mahdollisesti kotiteatteri, ehdoton hankinta sinne on videotykki.

Yksi tyylikkäimpiä leffajulisteita on alla oleva näkemys Kummisetä-elokuvasta. Punainen on rohkea väri ja näkyy ja erottuu edukseen seinällä kuin seinällä. Julisteiden ostamisessa, niinkuin muussakin sisustuksessa kannattaa muutenkin heittää turha ujostelu ja kainostelu nurkkaan ja tehdä juuri niin kuin tuntuu.

Linkkejä:
http://www.imdb.com Internet Movie Database