banner

Musiikkijulisteet

Bändijulisteita edullisesti

Musiikkijulisteet ovat julistemarkkinoilla erittäin haluttua tavaraa. Monet haluavat esimerkiksi hankkia kuvan suosikkibändistään tai artististaan. Jokaisella on erilainen musiikkimaku. Jokaisella on siis myös erilainen maku musiikkijulisteiden suhteen. Millainen makusi sitten onkaan, täältä löydät itsellesi juuri sopivan julisteen!

Musiikkijulisteiden tarjontaan kuuluvat bändijulisteet, kuten Beatles-julisteet, Iron Maiden -julisteet ja Pink Floyd -julisteet. Myös julisteet eri artisteista, Madonnasta Elvikseen ja Billie Holidaysta David Bowieen, ovat edustettuina verkkokaupassa. Jos koet klassisen musiikin olevan lähempänä sydäntäsi kuin populaarimusiikin, täältä löydät julisteet myös maineikkaimmista klasarisäveltäjistä. Täältä löytyy musiikkijulisteet jokaisen musadiggarin makuun.

Musiikkijulistetarjonta ei rajoitu vain artistien ja bändien kuviin, vaan saatavilla on myös esimerkiksi Rolling Stones -lehden kansikuvia sekä julisteita suurimmista festareista ja konserteista.

Maailmasta ei ihan heti musiikki lopu kesken. Monenlaista musiikiksi kutsuttua meteliä on tehty jo vuosisadat eikä hyvän, tarttuvan ja aikaa kestävän sävelen salaisuutta ole vieläkään saatu selville. Monet nykymuusikot tekevät ehkä kaksi ensimmäistä hienosti, mutta vasta aika näyttää, tuleeko viime vuosikymmenien yhdestäkään kappaleesta samanlaisia ikivihreitä kuin Mozartin, Beethovenin ja muiden klassisten säveltäjien tekemistä “biiseistä” on tullut. Jos tarvitsisi veikata yhtyeitä tai esittäjiä, joita kuunnellaan vielä 100 vuodenkin päästä, omalla listallani olisivat ainakin Abba, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Metallica, Guns n´ Roses, Beatles ja Elvis. Nyt kun listaa katsoo, huomaa, että valtava määrä loistavia musiikintekijöitä puuttuu listalta. Ehkä on parempi jättää tällaiset listat kokonaan tekemättä tai antaa tulevien sukupolvien tehdä omat valintansa.

AllPostersilla on oma osastonsa esiintyjien konserttijulisteille. Siellä on satoja versioita bändien ja muusikoiden keikkajulisteista. Alla ja vasemmalla muutama poiminta näistä.