banner

Mustavalkoiset julisteet

Mustavalkoisissa julisteissa on jotain selittämättömän ja yliluonnollisen kaunista. Kameran keksimisestä vuosikymmeniä eteenpäin otettiin vain mustavalkoisia kuvia. Sitten keksittiin värikuvat ja mustavalkokuvaaminen oli enää marginaalitoimintaa. Nyt mustavalkoisten kuvien arvostus on ansaitsemallaan tasolla ja maailman hienoimmat ja palkituimmat otokset ovat järjestään mustavalkoisia. Tälle aiheelle pitäisi itse asiassa omistaa monta sivua, niin vangitsevia nämä mustavalkojulisteet ovat.

Musta-valkoinen juliste on aina tyylikäs valinta. Mustavalkojulisteet ovat ajattoman tunnelmansa ansiosta erityisen suosittuja sisustuselementtejä. Verkkokaupassa tarjolla on mustavalkoisia julisteita lukuisista eri aihepiireistä. Suosituimpiin kuuluvat mustavalkoiset henkilöpotretit sekä maisemavalokuvat. Myös mustavalkoiset taidevedokset ovat ehdottomasti tutustumisen arvoinen julistekategoria.

Mustavalkojulisteet menneiden vuosikymmenten tähdistä ovat erityisen kysyttyjä. Upeita ovat esimerkiksi mustavalkopotretit Marilyn Monroesta ja Elvis Presleystä. Myös kuvat nykyisistä elokuva- ja musiikkitaivaan tähdistä saavat klassisen ajattoman ilmeen mustavalkovedoksina.

Mustavalkojuliste ajaa asiansa tilaan kuin tilaan sopivana sisustuselementtinä. Kuvan voit valita oman makusi mukaan, ja näin saat sisustukseen mukaan juuri sitä omaa persoonaasi. Mustavalkojuliste on tyylikäs, edullinen ja aina toimiva ratkaisu kodin sisustukseen. Kuvat ovat tyylikkäitä ja sopivat parhaiten yksinkertaiseen ja moderniin kotiin. Mustavalkojuliste on myös erinomainen lahjaidea. Mustavalkoinen juliste esimerkiksi ystäväsi tai perheenjäsenesi lempielokuvasta, lempinäyttelijästä tai lempimuusikosta on omiaan ilahduttamaan lahjan saajaa.

Robert Doisneau lienee yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista valokuvaajista. Valokuvaajat ympräri maailmaa ovat jäljitelleet hänen tyyliään ja yrittäneet tavoittaa samaa tunnelmaa kuin Doisneaun kuuluisimmissa kuvissa. Erityisen kuuluisa Doisneau oli suutelukuvistaan varsinkin siitä yhdestä. Muitakin kuvia Doisneaulla on, kuten alla oleva kuva Pablo Picassosta.