banner

Taidejulisteet

Jos et vielä kerää, nyt voisi olla hyvä aika aloittaa. AllPosters.com:in taidejulistetarjonta on uskomattoman laaja ja kattava. Vai mitä sanot nimistä kuten Salvador Dali, Leonardo da Vinci, Roy Lichenstein, Henri Matisse, Joan Miro, Claude Monet, Pablo Picasso, Vincent van Gogh tai Andy Warhol vain muutamia tunnetuimpia mainitakseni? Lisäksi sivustolla on kymmeniä hieman tuntemattomampien taiteilijoiden julisteita. Nämä tuntemattomammatkaan eivät ole mitään tusinataiteilijoita vaan arvostettuja tekijöitä menneiltä ja nykyisiltä vuosikymmeniltä.

Selvityksemme mukaan seuraavien taitelijoiden julisteet ovat suosituimpia taidejulisteita:

Salvador Dali
Leonardo da Vinci
Roy Lichenstein
Henri Matisse
Joan Miro
Claude Monet
Pablo Picasso
Vincent van Gogh
Andy Warhol
Robert Doisneau
Jasper Johns
David Hockney
Keith Haring
Yuko Lau
Gustav Klimt
Rob Scotton
Shirley Novak
Edward Hopper
Katsushika Hokusai
Hieronymus Bosch

Taidejulisteet ovat kiistatta yksi julisteiden verkkokaupan suosituimmista julistekategorioista. Taidejuliste toimii poikkeuksetta tyylikkäänä sisustuselementtinä, ja laajan valikoiman ansioista jokaiselle on tarjolla jotain. Olit sitten kiinnostunut pop-taiteesta tai vaikkapa renessanssin ajan teoksista, verkkokaupasta löydät lukuisten eri tyylisuuntien edustajia.

Taidejulistetarjontaan kuuluu teoksia mestareilta kuten Salvador Dalilta ja Claude Monet’lta. Valikoimasta löytyy taidemaailman merkkiteoksia kuten Andy Warholin kuuluisa Marilyn, Leonardo da Vincin Mona Lisa ja Pablo Picasson Guernica. Julisteita löytyy myös vähemmän tunnettujen taiteilijoiden teoksista.

Monet taiteen eri tyylisuuntaukset ovat edustettuina taidejulisteiden kategoriassa. Romantiikan, realismin, minimalismin, ekspressionismin ja monien muiden suuntausten taidevedokset tekevät tarjonnasta hyvin monipuolisen. Pop-taiteen osalta etenkin Warholin ja Roy Lichtensteinin teokset ovat kysyttyjä, surrealismia edustavista teoksista puolestaan Salvador Dalin maalaukset kuuluvat halutuimpien kuvien joukkoon. Myöskään antiikin ajan ja keskiajan taidetta ei olla unohdettu.

Myös valokuvataiteen mestareiden upeat työt löytyvät julisteina verkkokaupasta. Saatavilla on vedoksia esimerkiksi Ansel Adamsin, Robert Doisneaun ja Man Rayn tyylikkäistä valokuvista, vain muutamia alan osaajia mainitakseni.

Käy tutustumassa laajaan valikoimaan – löydät varmasti juuri sinun makuusi sopivan taidejulisteen!