banner

Urheilujulisteet

Täältä löytyvät urheilujulisteet urheiluhulluille ja muille urheilusta kiinnostuneille! Julisteita on tarjolla perinteisten lajien, kuten jalkapallon, jääkiekon ja koripallon ystäville, mutta myös moniin muihin urheilulajeihin liittyen löytyy kattava valikoima kuvia. Suosituimpia ovat julisteet urheilun merkkihenkilöistä, mutta myös yleiset urheiluaiheiset kuvat ovat edustettuina. Mikä lajisi sitten olikaan, löydät siihen liittyvät julisteet täältä.

AllPostersin urheilujulistevalikoima on tuttuun tapaan jättimäinen, mutta yllättävän suppea esim. olympiaurheilun kohdalla. Johtuukohan siitä, että amerikkalainen jalkapallo ei ole olympialaji eikä USA näytä pärjäävän amerikkalaisessa pesäpallossakaan, jota ollaan kaiken lisäksi poistamassa olympialaisten ohjelmasta. Vaikea sanoa, mutta valtava määrä urheilujulisteita valikoimassa joka tapauksessa on. Urheiluosastolla on tällä hetkellä n. 24 000 erilaista urheiluaiheista julistetta. Julisteita löydät monista eri aiheista, oli harrastuksenasi sitten pallopelit tai vaikkapa pokeri.

Golf on mahtilaji ja suurta businesta Amerikassakin. Tämä näkyy myös AllPostersin valikoimassa, jossa golf-julisteita on tarjolla liki 2000 erilaista. Alla yksi hieno valokuvasta tehty juliste.

Olen vannoutunut kalastuksen ystävä ja kalastaminen varsinkin koskialueilla on erityisen rauhoittavaa. Suomessakin on kunnostettu viime vuosina kymmeniä koskia, joista voi taas pyytää aitoa punalihaista. Vielä 15 vuotta sitten Etelä-Suomessa ei juuri ollut vaihtoehtoja, mistä valita. Itse kävinkin paljon Lapissa pikkupuroilla ja joilla harjuksia, tammukoita ja taimenia narraamassa. Nyt ei tarvitse enää mennä niin sanotusti merta edemmäs kalaan. Jos haluat lisää tietoa kalastuksesta, käy vaikka lukemassa muiden kalavaleita tai katsomassa, mitä uutta kalastustarvikkeet tänään tarjoaa. Viime aikoina olen käynyt myös Keski-Suomessa Kapeenkoskella, joka on vuolaana virtaava, oivallinen koskikalastuskohde. Kesämökki melko lähellä koskea on toiminut mainiona tukikohtana.