banner

Veneet ja meri

Purjehdukseen ja mereen liittyvät julisteet ovat erittäin suosittuja sisustuselementtejä. Rauhoittavan siniset meriaiheiset julisteet ovat monen mieleen, ja ne sopivat tilaan kuin tilaan. Veneet ja meri ovat innoittaneet valokuvaajien lisäksi myös kuvataiteilijoita. Tässä kategoriassa edustettuina ovat henkeäsalpaavan upeat julisteet merinäköaloista, purjehdusaiheiset julisteet, meriaiheiset taidejulisteet ja monet muut.

Suosittuja ovat erityisesti rantamaisemat sekä merenalaisesta maailmasta inspiraatiota saaneet julisteet. Uppoudu näyttävien meriaiheisten julisteiden maailmaan ja löydä omaan kotiisi sopiva posteri!

Purjehdus on joillekin meistä rakas harrastus. Purjehdukseen liittyy läheisesti vapauden tunne, vauhti ja mielikuvat upean sinisistä merimaisemista. Toisissa purjehdusaiheisissa julisteissa esiintyvät seesteiset kuvat purjeveneistä turkoosin veden yllä kun taas toisissa on myrskyisempi tunnelma. Purjeveneet ovat myös taidejulisteissa melko usein esiintynyt aihe. Halusit sitten mustavalkoisen valokuvajulisteen tai vaikkapa impressionismin tyyliä edustavan taidevedoksen aiheenaan purjehdus, jusliteiden verkkokaupasta löydät etsimäsi.